Predstavljanje skupine C

Luka 28.05.2018
Ekipe iz ove skupine svoje će natjecanje započeti u dvorani Zrinjevac. U skupini C natječu se viceprvak Đakovačko-osječke nadbiskupije, prvak Vrhbosanske nadbiskupije te osvajač lige iz Splitsko-makarske nadbiskupije.

Ekipa Kreševa ove je godine osvojila prvo mjesto u Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Sudjeluju već dvije godine u KMNL-u. Prošle godine bili su treći te su ove godine proširili ekipu zbog trenda odlazaka iz naše sredine na zapad i ostvarili su sve pobjede u ovogodišnjem natjecanju. Imaju veliku podršku njihovog gvardijana i župnika fra Darke Drlje, koji je bio među onih nekoliko mladih kapelana koji su svojevremeno i osnovali ovo natjecanje. Kreševo je sakupljeno od mladih momaka koji su uvijek pri ruci kada se događa bilo kakvo događanje u župnoj zajednici ili na razini Biskupije. Sudjeluju na Framinim turnirima sa zapaženim uspjesima.

Splitsko-makarski predstavnik ekipa sv. Josipa iz Dugog Rata stalni je član KMNL-a ''Sv. Ivan Pavao II.''. Pod potporom tadašnjeg župnika don Borisa Vukasovića i na inicijativu mladih iz Dugog Rata, formirana je malonogometna momčad koja je uskoro počela postizati zapažene rezultate. Ekipa sv. Josipa izrazito je bila uspješna zadnjih šest godina kada su se kontinuirano nalazili na vrhu tablice, a posebno zadnje dvije godine kada su osvojili nadbiskupijsku KMNL-u. Na nacionalnim završnicama u Dubrovniku i Mostaru (2016. i 2017. godine) osvojili su nagradu za fair-play.

Ekipa Račinovaca, Rođenje sv. Ivana Krstitelja, drugi je predstavnik domaćina Đakovačko-osječke nadbiskupije. Momčad je skupljena iz svih okolnih sela, dok je najviše članova iz Račinovaca. Ove godine su se neplanirano prijavili u ligu i jako su sretni što su sudjelovali. Poučeni iskustvom nastupanja na Nadbiskupijskoj završnici očekuju još bolji plasman na Nacionalnoj završnici.
Katolička malonogometna liga
Nacionalna završnica Crkve u Hrvata
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


Katolicka malonogometna liga Prijava
Đakovačko-osječke nadbiskupije
Ivana Gundulića 53
31000 Osijek

OIB: 05334739527
MB: 1722247
IBAN: HR17 2360 0001 1016 7649 7
Broj: 098 833-387 (Tvrtko Galić)
KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su Katoličke malonogometne lige