Predstavljanje skupine D

Luka 30.05.2018
U skupini D, ujedno i posljednjoj skupini, sudjeluju Porečko-pulska biskupija, Mostarsko-duvanjska nadbiskupija i Zadarska nadbiskupija.

Ovogodišnji predstavnik Porečke i Pulske biskupije je ekipa Pulske Katedrale (Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije) koja je ove godine po prvi puta osvojila 1. mjesto u dvanaestogodišnjoj povijesti KMNL bl. Miroslav Bulešić. Ovo im je drugi nastup na nacionalnoj završnici KMNL-a. Dečki koji nastupaju za ekipu većinom su nastupali i prošle godine na završnici u Mostaru. Poučeni prošlogodišnjim nastupom ekipa se pojačala novim igračima, te se nadaju malo boljem plasmanu od onog na završnici u Mostaru i ugodnom boravku na završnici.

Humac, ovogodišnji Mostarsko-duvanjski predstavnik, nalazi se u općini Ljubuški. Župa broji 13 500 vjernika. Zaštitnik župe je sveti Ante Padovanski, te kroz nju svake godine prođe veliki broj hodočasnika. Ekipa je sastavljena od studenata koje vodi fra Marin Karačić. Fra Marin ovu je ekipu okupio preko molitvenih susreta i župnih aktivnosti. Ekipa crpi snagu svakodnevnom Euharistijom te tjednim susretima popraćenim krunicom i klanjanjem Presvetom. Njihov moto je „Radikalno u ljubavi s Marijom do Isusa. Amen“

Ekipa sv.Josip Radnik – Plovanija zadarski je predstavnik. 8 godina sudjeluju u KMNL od toga imaju 6 Nacionalnih završnica, dva puta treći i jednom drugi. Drugo mjesto su osvojili prošle godine u Mostaru gdje su nesretno izgubili nakon vodstva od 2:0. Treće mjesto osvajaju u Zagrebu i Poreču. Nadaju se dobrom rezultatu u Osijeku. Cilj im je okupljati što više mladih kroz sport i zajedničko druženje.
Katolička malonogometna liga
Nacionalna završnica Crkve u Hrvata
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


Katolicka malonogometna liga Prijava
Đakovačko-osječke nadbiskupije
Ivana Gundulića 53
31000 Osijek

OIB: 05334739527
MB: 1722247
IBAN: HR17 2360 0001 1016 7649 7
Broj: 098 833-387 (Tvrtko Galić)
KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su Katoličke malonogometne lige