Predstavljanje skupine B

Luka 24.05.2018
Ekipe iz ove skupine svoje će natjecanje započeti u dvorani Jug II. U skupini B natječu se prvak Đakovačko-osječke nadbiskupije, predstavnik Riječke nadbiskupije te osvajač lige iz Šibenske biskupije.

Domaćini kao i uvijek imaju dva predstavnika. Prvi predstavnik je Nadbiskupijski prvak ekipa Blaženi Alojzije Stepinac iz Vinkovaca. Ova Vinkovačka ekipa već je nekoliko puta ostvarila plasman na Nadbiskupijsku završnicu, no nikako se do sada nisu domogli mjesta koje vodi na Nacionalnu završnicu. Ova iskusna ekipa branit će boje domaćina i cijela Nadbiskupija u njih polaže velike nade. Ekipa je sastavljena od nekoliko prvotimaca MNK Vinkovci, a u KMNL-u se natječu pet godina.

Predstavnik Riječke nadbiskupije je ponovno isti odnosno ekipa župe Marije pomoćnice Banderovo. Ovo im je šesti put zaredom da su prvaci Riječke nadbiskupije i kako sami kažu ovo im je bio najteže osvojeni naslov zbog vrlo jake konkurencije. Ekipa je sastavljena od dečki iz istoimenog kvarta, ali i studenta koji žive u obližnjem studentskom domu. Na ovoj završnici planiraju se konačno domoći naslova nakon što su bili drugi na završnicama u Šibeniku i Pazinu.

I iz Šibenske biskupije ponovno dolazi isti predstavnik, odnosno ekipa Pohođenja Blažene Djevice Marije iz Njivica. I isto kao prošle sezone u skupini su sa Slavoncima, a kako će ih sreća služiti ove godine ostaje za vidjeti. Najbolji plasman im je četvrtfinale iz Mostara, a nadaju se kako će ove godine u Osijeku otići barem stepenicu dalje.
Katolička malonogometna liga
Nacionalna završnica Crkve u Hrvata
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


Katolicka malonogometna liga Prijava
Đakovačko-osječke nadbiskupije
Ivana Gundulića 53
31000 Osijek

OIB: 05334739527
MB: 1722247
IBAN: HR17 2360 0001 1016 7649 7
Broj: 098 833-387 (Tvrtko Galić)
KMNL 2019. Svi podaci vlasništvo su Katoličke malonogometne lige